Double Dutch Gokkast Online Gratis Spelen

Neem je gratis spins voor Double Dutch gokkast

Overzicht Double Dutch Gokkast

Het basisspel en de topspellen maken gebruik van dezelfde 3-rollenset op de Double Dutch Gokkast van Simbat. Speel het basisspel op een enkele lijn met een enkel krediet voor een kans om genoeg credits te winnen om een van de topwedstrijden te spelen, of ga gewoon direct naar de topwedstrijd en zet 5, 10 of 20 credits per draai in. Winsten op de basiswedstrijd kunnen worden gegokt voor een 50/50 kans op verdubbeling of verlies. Inzet 5 games worden gespeeld op een winlijn, inzet 10 games worden gespeeld op 5 winlijnen en als je 20 bets inzet zijn er kriskras of 27 betaallijnen.

Sterren betalen mysterieuze prijzen kriskras in het basisspel en Double Dutch-symbolen kunnen je overwinningen in het topspel verdubbelen. Er is ook een gratis spins bonus spel dat een enkele spin toevoegt voor elke 200 credits op de bonus teller tot 5 gratis spins.

Laten we gaan Dobule Dutch Gokkast

Double Dutch wordt het beste gespeeld op een van de hogere inzetniveaus, omdat het basisspel slechts bescheiden prijzen biedt.

Ook de double up bonus game is handig, maar lastig om regelmatig te triggeren. Zoals altijd staat doorzettingsvermogen voorop.